Boeking voor: 4×4 Avontuur Namibië – de mooiste plekken zien

4×4 Avontuur Namibië – de mooiste plekken zien

Reis informatie

Wonderschoon Namibië! Ontdek de mooiste plekken en parken van Namibië, het meest diverse land in zuidelijk Afrika – 21 dgn

Uw reis begint in Naan Kuse, een enorm reservaat dichtbij het vliegveld van Namibië waar o.a. cheeta’s, luipaarden, leeuwen en wilde honden worden opgevangen.
U reist met eigen 4×4 met kampeeruitrusting naar het zuiden, richting Keetmanshoop. Hier het Kokerbomenwoud, de Mesosaurus fossielen en eventueel Giants Playground bekijken – en dan naar de op één na grootste canyon ter wereld, de Fish River Canyon.

Vervolgens is de route richting de kust om daar de wilde paarden bijAuste zien, Kolmanskopen eventueel Lüderitz. Verder naar het natuurpracht in het prachtige maar onbekende Namib Rand Nature Reserve en later naar het Namib Naukluft National Park– om rond te zwerven in de beroemde Sossusvlei, Deadvlei en Sossus Canyon.

Via Walvis Baai naar Swakopmund, een Europees aandoend stadje aan de kust, alvorens u de pelsrobben bij Henties Baai gaat bekijken en dan landinwaarts naar de Erongo: bezoek Twijfelfonteinen het Versteende Woud. Verderop wacht Palmwag met haar rondtrekkende woestijn olifanten, een uitstapje naar de Skeleton Coast en mogelijke rhino tracking. Onderweg naar Afrikaans wild: een aantal dagen zelf game drives maken door Etosha National Park en dan naar Waterberg National Park – unieke omgevingen die tevens het beeld van dit prachtige land compleet maken. Een laatste overnachting bij Düsternbrook, alvorens jullie de auto bij het vliegveld inleveren en inchecken voor jullie vlucht naar Europa.

En dan, naar huis – hopelijk terugkijkend op een geweldige reis en ervaring!

Waarom deze reis boeken?!

 • Alle highlights van Namibië
 • Avontuur met 4x4 met daktent
 • Prachtige natuur!
 • Onvergetelijke landschappen
 • Zelf Afrikaans wild zien
photo

Dag 1-2,Windhoek - Naan Kuse

Op een half uur van Windhoek airport, in het bush veld met prachtig uitzicht op het rivierbed - hier worden diverse jachtdieren opgevangen en beschermd.
photo

Dag 3,Keetmanshoop - Mesosaurus Camp (SC)

Bezoek verder zuidelijk het Kokerbomen-woud en Giants Playground, bij Mesosaurus zijn fossiele afdrukken uit de prehistorie te zien.
photo

Dag 4-5,Fish River Canyon - Hobas Camp (SC)

Deze enorme canyon is de op één na grootste ter wereld, zo'n 160km in lengte, 27km breed en ongeveer 550 meter diep.
photo

Dag 6,Aus - Desert Horse Camp (SC)

Hier zijn de wilde paarden die in het gebied zwerven te vinden. Uitstapje maken naar Kolmanskop of Lüderitz.
photo

Dag 7-9,Namib Rand Nature Reserve, Namib Naukluft NP - campsites (SC)

Verken eerst dit onbekende gedeelte van de Namib Woestijn en noordelijk de bekende Sossusvlei en Deadvlei. Onvergetelijke landschappen met even zo mooie zons-op en ondergangen.
photo

Dag 10,Swakopmund - Sandfields (B)

Via Walvisbaai naar het Beierse Swakop-mund, diverse activiteiten zoals de Living Desert tour of sandboarden mogelijk.
photo

Dag 11-12,Twijfelfontein - Madisa Camp (SC)

Langs Henties Baai en Verbrande Berg de Erongo in, langs de rotstekeningen, Vingerklip, zwervende woestijn olifanten en Versteende Woud: dit is Namibië!
photo

Dag 13-14,Palmwag Lodge (SC)

Uitgestrekt fenomenaal landschap langs de Unib rivier met als achtertuin de Skeleton Coast, maak een Rhino Tracking!
photo

Dag 15-17,Etosha National Park - Campsites (SC)

Het 'land van droog water', Namibië ’s grootste wildpark met alle Afrikaanse dieren behalve de waterbuffel waar u zelf rond kan rijden om het wild te spotten.
photo

Dag 18-19,Waterberg NP - Campsite (SC)

In dit park komen grote elanden, witte neushoorns, Kaapse gieren, een grote (200+) verscheidenheid aan vogels en diverse antilopen voor.
photo

Dag 20,Düsternbrook Game Lodge - Chalet (B)

Game farm met een aantal chalets en kamers te midden van de Afrikaanse flora & fauna. Hier rustig de auto leeg halen, koffers pakken alvorens naar het vliegveld te gaan voor de thuisreis!
photo

Dag 21,Home sweet home

Vandaag vliegt u terug naar huis.
photo

Düsternbrook Guest Lodge

Onze gastenboerderij is gelegen op een berg met een adembenemend uitzicht op een droge brede rivierbedding. We bieden activiteiten zoals game drives en paardrijden, ook voor dagjesmensen.
photo

Palmwag Lodge

We hebben een erg gezellige "poolbar" en Lapa! 's Ochtends en 's middags worden er gamedrives georganiseerd. Er zijn goed aangelegde wandelpaden, ontdek de nabije natuur met een van onze gidsen.
photo

Hobas Camp

Hobas Camp ligt aan het begin van het wandelpad aan de noordkant van de Fish River Canyon.
photo

Mesosaurus Camp

Ervaar het wonder van de natuur door verschillende activiteiten, waaronder wandelpaden en sun-downer drives tussen Quiver trees en Doleriet valleien.
photo

NWR Sesriem Campsite

Camping Sesriem ligt binnen de grenzen van het Namib Naukluft National Park. Dit heeft het grote voordeel dat gasten de zonsopgang in de duinen kunnen bewonderen voordat het park opengaat.

Extra Informatie

 • Van(af) : 01 maart, 2020
 • Tot : 31 oktober, 2020
 • Reisduur : 21 dagen
 • Aantal personen : 2
 • Beschikbaarheid : 40
 • Prijs : € 3.095,- pp
 • Bestemming : Namibië

Hulp nodig ?!

Wilt u meer informatie over deze reis, aanpassingen bespreken of boeken? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

+31 10 340 0 340

info@bushcalls.com

Botswana Office

Bush Calls Safaris (PTY) Ltd.
P.O. BOX 1075
Maun
BOTSWANA

Phone: +267 72 535 121

Botswana Tourism Enterprise
License nr.: 00000449A

 

Boekingen & Reserveringen

Bezoekadres:
Noordsingel 117
3035 EM Rotterdam
NEDERLAND

Telefoon: 010 – 340 0 340

GGTO Deelnemer nr. 1365
Kamer van Koophandel 2729 4061