Selectie van evaluaties van de afgelopen 10 jaar

We evalueren achteraf altijd de reis met onze klanten

Bush Calls Safaris heeft sinds 2008 diverse reizen & safaris voor particulieren en bedrijven georganiseerd. Hieronder hebben we een selectie uit de feedback die we (in)direct van onze klanten hebben gekregen, gepubliceerd. Wij hechten belang aan uw reiservaringen en het “nog beter” willen doen zit in onze genen. Mooie teksten publiceren kan iedereen – ons persoonlijk contact met onze klanten maakt het mogelijk voor u om persoonlijk te horen hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren. Desgewenst brengen we u in contact met deze mensen als u een onafhankelijke mening over onze aanpak en diensten wilt horen. In 2019 zijn we begonnen met ons bedrijf via TripAdvisor te laten beoordelen – we voegen daarom geen nieuwe ervaringen aan onderstaande lijst toe.

 

2018 Anita, Rob, Niek, Kirsten & Kristi – selfdrive(camping) & privé safari Limpopo & Botswana
Ga in zee met deze prettige organisatie, gun de mensen in Afrika ons geld en neem gerust een extra koffer mee met kleding en schoeisel om te doneren! ( Met KLM mag je 2 x 23 kg meenemen …)

2018 Carla & Alfons – Privé safari Moremi Game Reserve
“Wil je echt eens wild kamperen midden tussen de wilde dieren in Afrika en je bent niet bang voor stof en enge dieren geluiden ’s nachts rondom je tent, dan raden wij aan om met een geweldig team van Bush Call Safaris bestaande uit een ervaren gids, heerlijk kokende kok en zijn maatjes die het kamp opbouwen, dit avontuur aan te gaan. Wij vonden het een hele belevenis om zo 4 dagen te zwerven door de Afrikaanse bush in Botswana.”

2018 Kees & Thea (gezin, 9p) – Zuid Afrika, Botswana & Zimbabwe
Wij hebben als familie met negen personen een onvergetelijke reis gemaakt. Het land, de cultuur en de wilde dieren waren een continue blikvanger. Als de nijlpaarden op 50 meter van je tent in het water glijden, de heyena’s in het donker je tent op twee (2!!) meter passeren, de olifanten continue de weg oversteken en je op één dag drie van de big five kan zien en als toetje leeuwen welpjes, welpjes van wilde honden , babyolifanten en cheeta’s mag aanschouwen dan heb je niets te klagen denken wij :-). Het was fantastisch!”

2018 Arieke & Peter (gezin, 5p)
In juli zijn we 3 weken met ons gezin ( 3 kinderen, 18, 16 en 13 jaar) naar Botswana geweest. Deze reis heeft onze verwachtingen overtroffen. Iedere dag was een belevenis, zo veel gezien. Van Johannesburg naar Tuliblock, Khama Rhino, Kalahari, Salt Pans, Okavango Delta, Moremi, Kwai, Savuti en Victoria Falls. Vooral de nachten in de wildparken in de tentjes, ’s nachts de leeuwen horen brullen, de hippo’s horen ‘roepen’, een hyena die zich vanuit de bosjes laat zien, terwijl wij met elkaar bij het vuur zitten. Daarnaast de verzorging door de kok en de kampassistent, de informatie van de gids over alles wat we zagen. Dit alles maakt deze reis onvergetelijk. Een ervaring voor het leven met elkaar.
Bush Calls Safaris (Paul en Bob), dank voor jullie inzet om deze reis tot een onvergetelijke ervaring te maken.”

2018 – Maartje & Eric – Zuid Afrika, Botswana & Zimbabwe
“Botswana stond al lang op onze verlanglijst. In overleg met BCS is het uiteindelijk een perfect mix van een week Zuid-Afrika en twee weken Botswana geworden met een goede afwisseling van zeer goede lodges en bijzondere kampeerervaringen. We zijn met het team op plekken geweest waar we zelf nooit zouden komen en we zijn zeer goed verzorgd. Naar ons idee hebben we op deze manier alle bijzondere en gevarieerde bestemmingen van dit prachtige land kunnen bezoeken. Bovendien zijn we zeer onder de indruk geraakt van de prachtige en zeer goedlachse bevolking, die bijzonder trots is op hun land.”

2018 Madou & Jaap – Zuid Afrika – Botswana
Bush Calls gaf een goed advies n.a.v. onze wensen. De crew in Botswana was boven verwachting. Voor ons een geweldige ervaring en wij kijken terug op een mooie reis!”

2017 Anneke, Els en Ries – Autorit door Botswana en privé safari Kalahari, Moremi en Savuti
“Met Paul als onze reisspecialist een prachtige reis van 3 weken van Zuid naar Noord door Botswana gepland en beleefd. Hiervan hebben wij een week met het bush team van Bush Calls Safaris door de Kalahari en Moremi/Savuti getrokken. Het was een bijzondere belevenis om de natuur en de dieren zo dichtbij en indringend te beleven. Onze gids was fantastisch en speelde goed in op wat er aan wild te zien was. In het kamp verzorgde de kok iedere keer weer een eenvoudige, maar heerlijke maaltijd. ’s Nachts de dieren rondom de tent, bij het ochtendgloren weer gelijk op pad. Heel erg veel gezien en beleefd. Ook het deel van de reis wat wij op eigen gelegenheid met de 4WD hebben gereden, was een prachtige belevenis. Tshugulu Lodge, Pont Drift, Serowe, Khama Rhino, de Salt Pans naar Maun. Daarna met het vliegtuig naar Moremi Crossings geweest. Paul en Bob, dank voor alle goede adviezen en tips! Een echte aanrader!”

2017 Cynthia & Michel – Namibië & Botswana
“We hebben een fantastische reis gehad naar Namibië en Botswana. Door de kleinschalige accommodaties is er veel aandacht voor de reiziger, wat de reisbeleving nog mooier maakt. De reis sloot precies aan bij onze wensen. We nemen prachtige herinneringen mee terug naar huis!

2017 Michael (4p) – Namibië – Botswana
Samen met 3 vrienden heb ik in januari de vakantiebeurs in Utrecht bezocht en we zijn specifiek op zoek gegaan naar een reis door Namibië en Botswana. We kwamen uiteindelijk uit bij Bush Calls Safaris welke ons een goed gevoel gaf en dit bleek later bevestigt te worden. Een enthousiast team, kennis van zake en een office ter plaatse hebben er voor gezorgd dat wij een zeer fraaie reis, in fraaie lodges, hebben beleefd door deze prachtige landen. Heel veel wildlife gezien en een vriendelijke bevolking. Kortom, wilt u naar Namibië en/of Botswana, kies Bush Calls. Van harte aanbevolen !”

2017 Leni & Frans (2p) – Namibië
“Een afwisselende en goed georganiseerde reis; fantastische lodges gemaakt met eenvoudige materialen maar met een luxueuze ambiance; persoonlijke benadering.”

2016 Brenda & Meindert (gezin, 4p) – Botswana
“Wat een geweldige reis hebben wij gehad! In alle opzichten. Botswana zelf is te gek. Zoveel mooie natuur en vooral dieren gezien, da’s onvergetelijk. Maar ook het reisprogramma zat perfect in elkaar. Goeie opbouw, hele fijne gidsen, bijzondere overnachtingsplekken, alles werkte mee om dit een ervaring voor het leven te laten zijn. Veel dank daarvoor aan Paul, Bob en hun team!”

2016 Henriëtte & Gijs (echtpaar) – Botswana
“Met zijn tweeën hebben wij van 27 september tot en met 16 oktober 2016 een reis geboekt bij Bush Calls Safaris. Tijdens het eerste deel van de reis zijn we zelf rondgereden door Botswana met een huurauto, vanaf dag 8 zijn we met de jeep van BCS rondgereden door verschillende natuurreservaten in Botswana. Uiteindelijk hebben we onze reis besloten met een paar dagen relaxen bij Bush Marina Lodge in Kasane. De reis was geweldig!!! Heel veel prachtige dingen gezien, heel aardige mensen in Botswana en natuurlijk fantastische natuur. De reis was prima georganiseerd, veel wild gezien en op prachtige locaties gelogeerd. Chapeau voor Bush Calls Safaris!!”

2016 Henk & Imra (familie, 7p) – Botswana
“Wij hebben een fantastische reis gemaakt via Bush Calls Safaris. Een aaneenschakeling van hoogtepunten: bush-camps, mokoro-trips, bush-walks, een vlucht over de Okavango, Victoria falls, etc. De gids(en) en staf waren zeer vriendelijk en goed in hun vak. Iedereen deed zijn uiterste best om het maximale er uit te halen. Uiteraard heb je ook nog een beetje geluk nodig. En dat hadden we. Vijf luipaarden, volop leeuwen, buffels, wilde honden, etc. Kortom een life-changing experience! Dank aan het team van Bush Calls Safaris.”

2016 Hans & Lianne (gezin, 4p) – Namibië & Botswana
“Na een mooie self-drive reis door Namibië was de mobile safari met Bush Calls in Moremi en Savuti Game Reserves een absoluut hoogtepunt. Onder leiding van de enthousiaste en gedreven gids hebben we prachtige dagen gehad. Het kamperen in de bush was een onvergetelijke ervaring, mede door de goede zorgen van de kok en de kamphulp.”

2015 Mark & Evelyn (gezin, 5p) – Zuid Afrika & Botswana (privé safari met Bush Calls):
“We hebben met onze 3 kinderen (15, 13 en 11 jaar) een prachtige rondreis gemaakt door Zuid-Afrika en Botswana. Het was voor ons de eerste verre reis met het gezin. In de voorbereidingen zochten we een goede mix tussen cultuur, natuur en safari’s, maar we wilden geen standaard reis. De reis is perfect verlopen en het is een geweldige ervaring met het gezin. We gaan zeker nog eens terug naar Afrika.”

2014 Wim & Marian (gezin, 5p) – Namibië/Botswana (privé safari met Bush Calls) – Top3 van onze reis:
1) guided safari (2x) kamperen(1x) rondreizen(1x) samen op vakantie zijn (1x)
2) Capetown(2x) cheeta farm (1x) Chobe rivercruise (1x) Etosha (1x)
3) cheeta farm (1x) sandboarding (1x) sosusvlei (1x) guided safari (2x)”

2014 – Hans & Ria – Rondreis zuidelijk Afrika, privé safari Botswana: Top3 van onze reis:
“1) De all-inclusive 4-daagse excursie in Moremi, Botswana, inclusief de dieren in de parken.
2) De Sossusvallei , inclusief de woestijnen.
3) Het kamperen met de tent op het dak op alle prima campings.”

2014 – Sicco & reisgenoten (4p) – Selfdrive & privé safari Botswana (privé safari met Bush Calls):
“Botswana: Beestachtig boeiend. Wat een liefde en respect voor wildheid van de natuur is ons bijgebracht! Oud Engelse bejegening door de bevolking.”

2014 – Matje & Adri op rondreis door Namibië/Botswana (privé safari met Bush Calls):
“Na 2 weken prima lodges in Namibië, 1 week in Botswana, kamperen in de bush, met een gids en een kok, geweldig, wat een luxe! En dan het wildlife, super!!!!!! We hebben genoten”

2013 – Hub & reisgenoten (7p) – selfdrive Namibië/Botswana (privé safari met Bush Calls):
Zeer veel verschillende dieren gezien, sommigen (leeuwen, luipaard) van zeer dichtbij. Schitterende duinen. Over de Delta heen gevlogen. Victoria waterval gezien. Zeer vriendelijke mensen. Geweldige gidsen. 4×4 avontuur. Rotstekeningen. Damar, Himba, San. Ontzettend mooie Sundowner op Chobe River.

2013 – Sebraine & Jurgen (4p) – selfdrive & guided Botswana (privé safari met Bush Calls):
“We wilden graag met onze dochters van 11 en 16 jaar een bijzondere reis maken naar Botswana, Zuid-Afrika en Vic. Falls. Het was een reis vol variatie in landschappen, logeerplekken (van hutje tot landhuis) en wild, prachtige momenten met heel veel beleving en onvergetelijke momenten. Wij gaan nooit vergeten dat we 800 olifanten op 1 dag gezien hebben en dat ze langs ons kamp liepen op 50 meter afstand. Top ervaringen!!!”

2012 – Microsoft Business Incentive (Europe Sales, 8p)  – Did the overall safari trip live up to your expectations?
“Did I?!!!!!! I loved every minute of it! My expectations where mixed before I came on
Safari, However I feel very strongly that the staff of Bush Calls Safaris ensured that
they raised that expectation to a level far beyond my understanding – just fantastic!! I
just loved it loved it loved it, I want to go back – NOW PLEASE Paul ha !!!! :)”

Impressies

Foto's door onze klanten gemaakt en beschikbaar gesteld