Mobiele Safari - Wat zijn BOGA Bush Camps?

Onze specialisatie is zonder meer het organiseren van mobiele safaris in de Nationale Parken en Reserves in Botswaanse bush. De beste en tevens unieke manier om het Afrikaanse wildlife van dichtbij mee te maken!

Wil jij één worden met de natuur, er middenin zitten? Wil je overnachten in de Afrikaanse bush met als enige buurman een olifant die even langs wipt? Dan is onze mobiele bush safari iets voor jou!

Wij zijn lid van de Botswaanse gidsen-vereniging (BOGA) en als lid mogen wij gebruik maken van de BOGA-campsites. Deze campsites liggen in “the middle of nowhere” op unieke locaties in o.a. de Okavango Delta (Moremi Game Reserve), Chobe National Park en het Central Kalahari Game Reserve.

Het principe (en regel!) is: “leave nothing but footprints”, we nemen alle benodigdde voorzieningen mee de bush in én uit. Ons team neemt je per 4×4 mee de bush in, waar we op een van deze bijzondere campsites het kamp opslaan. Omdat wij deze campsite speciaal voor jou reserveren zul jij daar, op dat moment, de enige gast zijn. De campsites liggen middenin de natuur! 

We maken gebruik van grote, stevige koepeltenten waarin we twee stretchers kwijt kunnen. Geen slaapzakken en dunne matjes op de grond maar een fijn matras met een dekbed. Tevens kan er aan de achterkant van de tent een en-suite worden geritst, waar een camping-toiletje wordt geplaatst. Zo hoeft je ’s nachts de tent niet uit. De chef zorgt voor heerlijke maaltijden, de field-assistant voor warm water om te douchen en de gids neemt je mee op prachtige game drives door de omgeving. Ons team zal goed voor je zorgen, zodat dit voor jou een onvergetelijke ervaring wordt!

Bushcamp Impressies

Populaire reizen naar dit gebied