Boeking voor: Botswana Wildlife: luxe privé safari reis

  Botswana Wildlife: luxe privé safari reis

  Reis informatie

  Met een luxe verblijf in Maun langs de Thamalakane rivier, begint uw avontuur in Botswana – onze gids neemt u de volgende dag eerst mee naar het Centraal Kalahari Wild Reservaat – waar we op zoek gaan naar cheeta’s, zwart gemaande leeuwen, gemsbokken en springbokken.

  Na 2 dagen verlaten we deze semi-woestijn en verblijven iets noordelijker langs de Boteti rivier om het wild in het Makgadikgadi Nationaal Park te spotten. Na een nacht weer in Maun rijden we door naar het beste wildreservaat in zuidelijk Afrika: het Moremi Game Reserve in de Okavango Delta. Hier maakt u vanuit exclusieve bushcamps diverse game drives en boottochten en zal uw gids u versteld doen staan wat dit prachtige park allemaal te bieden heeft. Op de 3e dag in de Moremi rijden we verder naar de Savuti Marshes, onderdeel van Chobe Nationaal Park, om hier wilde honden, troepen leeuwen en divers ander wild te gaan zien. Verder noordelijk, langs de Chobe Rivier maken we kamp op een idyllische plek vanwaar we een game drive in het park maken.
  We sluiten deze prachtige & afwisselende safari af met een luxe verblijf langs de Chobe Rivier en privé boottocht met gids bij zonsondergang!

  Waarom deze reis boeken?!

  • Volledig Verzorgd
  • Uitstekende, lokale gidsen
  • Privé safaris & bushcamp
  • Woestijn, Rivier & Delta!
  • Unieke Bushcamp ervaring
  • Bezoek 3 Nationale Parken!
  photo

  Dag 1,Maun | Thamalakane River Lodge

  Uw reis door Botswana begint in Maun, waar u in de prachtige lodge langs de Thamalakane rivier verblijven zal – hier komt u bij van de vliegreis, geniet u van het prachtige uitzicht en kunt u ‘s avonds heerlijk dineren.
  photo

  2 & 3,Central Kalahari Game Reserve | Deception Pan BOGA camp

  Vroeg in de ochtend vertrekken we richting de Kalahari waar we in de middag arriveren. Onze route voert ons via Maklemabedhi en Matswere Gate naar de Deception Pan in het reservaat, waar we in de bush kamp maken en ons team ervoor zorgt dat het u aan niet ontbreekt. Van hieruit maken we diverse game drives in het omliggende gebied. Er wordt dagelijks voor u heerlijk gekookt en het zal u aan niets ontbreken in de bush camps: 3 maaltijden per dag en altijd kampvuur!
  photo

  Dag 4,Khumaga | Tiaans Camp

  We verlaten na een ochtend game drive & ontbijt het reservaat en gaan noordelijker naar de Boteti Rivier, welke het Makgadikgadi Pans National Park begrenst. Een totaal andere omgeving waar de rivier veel wild trekt, waaronder olifanten. U verblijft in een chalet nabij de rivier.

  Dag 5,Maun | Thamalakane River Lodge

  Na een ochtend game drive & ontbijt rijden we terug naar Maun, waar we in de middag aankomen. U kunt dit levendige stadje zelfstandig bezoeken of lekker relaxen bij de lodge.

  Dag 6 & 7,Moremi Game Reserve | Khwai River BOGA bushcamp

  Vroeg ontbijten en dan rijden we naar South Gate, de toegang tot het Moremi Game Reserve, het “beste wild park van Zuidelijk Afrika”. We maken kamp in de bush om vervolgens diverse game drives in het gebied te maken. Ook een mokorotocht op de Okavango staat op het programma!

  Dag 8,Chobe National Park | Savuti Marshes Bushcamp

  We verlaten het Okavango gebied en zoeken de savannes van de Savuti op, noordelijk gelegen en thuis van grotere groepen zebra’s & leeuwen troepen. Afhankelijk van het voorafgaande regenseizoen tellen deze groepen leeuwen soms wel ruim 30 stuks – en jagen deze zelfs op olifanten!

  Dag 9,Chobe National Park | Ihaha Bushcamp

  Na een ochtend game drive & ontbijt verplaatsen we ons naar de oevers van de Chobe, waar we op een prachtige plek langs de rivier kamp maken om vervolgens de Simwanze Valley te verkennen tijdens de middag game drive.

  Dag 10,Kasane | Chobe Safari Lodge

  Het Chobe Nationaal Park is vooral bekend om de grote kuddes olifanten, waterbuffels en andere dieren die de rivier bezoeken. Uw laatste gamedrive van deze reis en dan rijden we naar het verderop gelegen Kasane, waar u de dag besluit met een privé boottocht op de Chobe en een luxueus verblijf in de Chobe Safari Lodge.

  Extra Informatie

  • Van(af) : 15 april, 2023
  • Tot : 01 november, 2023
  • Reisduur : 10 dagen
  • Aantal personen : 2 >
  • Kinderen : vanaf 10 jaar
  • Beschikbaarheid : 20
  • Prijs : € 3.885,- pp. (bij 2p, excl.tickets)
  • Bestemming : Botswana

  Hulp nodig ?!

  Wilt u meer informatie over deze reis, aanpassingen bespreken of boeken? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

  +31 10 340 0 340

  info@bushcalls.com

  Aanbevolen Reizen

  15 dagen Start From € 6.995,- (bij 2p, excl. tickets)

  15-dagen Botswana met kinderen

  Boeking Informatie

  28 dagen Start From € 4.845,- (bij 4p, excl. tickets)

  Namibië & Botswana: gouden combinatie!

  Boeking Informatie

  18 dagen Start From € 7.875,- (bij 2p, excl. tickets)

  Botswana: afwisselend self drive & luxe privé safari

  Boeking Informatie

  10 dagen Start From € 3.885,- pp. (bij 2p, excl.tickets)

  Botswana Wildlife: luxe privé safari reis

  Boeking Informatie

  14 dagen Start From € 4.095,- (bij 2p, excl. tickets)

  Victoria Falls, dan naar de beste plekken voor Botswana Wildlife

  Boeking Informatie

  Botswana Office

  Bush Calls Safaris (PTY) Ltd.
  P.O. BOX 1075
  Maun
  BOTSWANA

  Phone: +267 72 535 121

  Botswana Tourism Enterprise
  License nr.: 00000449A

   

  Boekingen & Reserveringen

  Bezoekadres:
  Rotterdam
  NEDERLAND

  Telefoon: 010 – 340 0 340

  GGTO Deelnemer nr. 1365
  Kamer van Koophandel 2729 4061