Boeking voor: Botswana Wildlife: luxe privé safari reis

Botswana Wildlife: luxe privé safari reis

Reis informatie

Met een luxe verblijf in Maun langs de Thamalakane rivier, begint uw avontuur in Botswana – onze gids neemt u de volgende dag eerst mee naar het Centraal Kalahari Reservaat – waar we op zoek gaan naar cheeta’s, zwart gemaande leeuwen, gemsbokken en springbokken.

Na 2 dagen verlaten we deze semi-woestijn en verblijven iets noordelijker langs de Boteti rivier om het wild in het Makgadikgadi Nationaal Park te spotten. Na een nacht weer in Maun rijden we door naar het beste wildreservaat in zuidelijk Afrika: het Moremi Game Reserve in de Okavango Delta. Hier maakt u vanuit exclusieve bushcamps diverse game drives en boottochten en zal uw gids u versteld doen staan wat dit prachtige park allemaal te bieden heeft. Op de 3e dag in de Moremi rijden we verder naar de Savuti Marshes, onderdeel van Chobe Nationaal Park, om hier wilde honden, troepen leeuwen en divers ander wild te gaan zien. Verder noordelijk, langs de Chobe Rivier maken we kamp op een idyllische plek vanwaar we een game drive in het park maken.
We sluiten deze prachtige & afwisselende safari af met een luxe verblijf langs de Chobe Rivier en privé boottocht met gids bij zonsondergang!

Waarom deze reis boeken?!

 • Volledig Verzorgd
 • Uitstekende, lokale gidsen
 • Privé safaris & bushcamp
photo

Dag 1,Maun | Thamalakane River Lodge

Uw reis door Botswana begint in Maun, waar u in de prachtige lodge langs de Thamalakane rivier verblijven zal – hier komt u bij van de vliegreis, geniet u van het prachtige uitzicht en kunt u ‘s avonds heerlijk dineren.
photo

2 & 3,Central Kalahari Game Reserve | Deception Pan BOGA camp

Vroeg in de ochtend vertrekken we richting de Kalahari waar we in de middag arriveren. Onze route voert ons via Maklemabedhi en Matswere Gate naar de Deception Pan in het reservaat, waar we in de bush kamp maken en ons team ervoor zorgt dat het u aan niet ontbreekt. Van hieruit maken we diverse game drives in het omliggende gebied. Er wordt dagelijks voor u heerlijk gekookt en het zal u aan niets ontbreken in de bush camps: 3 maaltijden per dag en altijd kampvuur!
photo

Dag 4,Khumaga | Tiaans Camp

We verlaten na een ochtend game drive & ontbijt het reservaat en gaan noordelijker naar de Boteti Rivier, welke het Makgadikgadi Pans National Park begrenst. Een totaal andere omgeving waar de rivier veel wild trekt, waaronder olifanten. U verblijft in een chalet nabij de rivier.

Dag 5,Maun | Thamalakane River Lodge

Na een ochtend game drive & ontbijt rijden we terug naar Maun, waar we in de middag aankomen. U kunt dit levendige stadje zelfstandig bezoeken of lekker relaxen bij de lodge.

Dag 6 & 7,Moremi Game Reserve | Khwai River BOGA bushcamp

Vroeg ontbijten en dan rijden we naar South Gate, de toegang tot het Moremi Game Reserve, het “beste wild park van Zuidelijk Afrika”. We maken kamp in de bush om vervolgens diverse game drives in het gebied te maken. Ook een mokorotocht op de Okavango staat op het programma!

Dag 8,Chobe National Park | Savuti Marshes Bushcamp

We verlaten het Okavango gebied en zoeken de savannes van de Savuti op, noordelijk gelegen en thuis van grotere groepen zebra’s & leeuwen troepen. Afhankelijk van het voorafgaande regenseizoen tellen deze groepen leeuwen soms wel ruim 30 stuks – en jagen deze zelfs op olifanten!

Dag 9,Chobe National Park | Ihaha Bushcamp

Na een ochtend game drive & ontbijt verplaatsen we ons naar de oevers van de Chobe, waar we op een prachtige plek langs de rivier kamp maken om vervolgens de Simwanze Valley te verkennen tijdens de middag game drive.

Dag 10,Kasane | Chobe Safari Lodge

Het Chobe Nationaal Park is vooral bekend om de grote kuddes olifanten, waterbuffels en andere dieren die de rivier bezoeken. Uw laatste gamedrive van deze reis en dan rijden we naar het verderop gelegen Kasane, waar u de dag besluit met een privé boottocht op de Chobe en een luxueus verblijf in de Chobe Safari Lodge.

Extra Informatie

 • Van(af) : 15 april, 2020
 • Tot : 01 november, 2020
 • Reisduur : 10 dagen
 • Aantal personen : 2 personen
 • Kinderen : vanaf 10 jaar
 • Beschikbaarheid : 20
 • Prijs : € 3.295,- pp.
 • Bestemming : Botswana

Hulp nodig ?!

Wilt u meer informatie over deze reis, aanpassingen bespreken of boeken? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

+31 10 340 0 340

info@bushcalls.com

Botswana Office

Bush Calls Safaris (PTY) Ltd.
P.O. BOX 1075
Maun
BOTSWANA

Phone: +267 72 535 121

Botswana Tourism Enterprise
License nr.: 00000449A

 

Boekingen & Reserveringen

Bezoekadres:
Noordsingel 117
3035 EM Rotterdam
NEDERLAND

Telefoon: 010 – 340 0 340

GGTO Deelnemer nr. 1365
Kamer van Koophandel 2729 4061