Boeking voor: Victoria Falls, dan naar de beste plekken voor Botswana Wildlife

  Victoria Falls, dan naar de beste plekken voor Botswana Wildlife

  Reis informatie

  Uw reis begint na aankomst in Johannesburg waar een transfer van de accommodatie u ophaalt | 14 dgn.

  De volgende ochtend wordt u weer op het vliegveld afgezet voor uw vlucht naar Victoria Falls.
  Na het bezoek van de Victoria Falls (eigen gelegenheid) verblijft u in de comfortabele ‘A Zambezi River Lodge.
  De volgende dag gaat u met een transfer Botswana binnen en maakt u een privé boottocht op de Chobe Rivier.
  U verblijft in bijvoorbeeld de Waterlilly Lodge.
  Na een eerste nacht in Botswana gaat u vroeg in de ochtend met uw gids van het safari bedrijf het Chobe National Park in en verblijft u langs de rivier bij Ihaha in uw eerste bushcamp. U maakt ochtend en middag game drives om het park te ontdekken. Daarna vervolgt de reis zich zuidwaarts, naar de Savuti Marshes en vervolgens naar het Moremi Game Reserve.
  U verblijft hier steeds in de bushcamps en maakt game drives om het diverse wild te spotten. Optioneel kunt u in het Moremi Game Reserve bij Third Bridge een mokoro tocht plannen (of wij boeken die vooruit. Wat u wilt).

  Na een aantal dagen in de bush verwelkomt Maun u met een stukje beschaving bij Sedia Hotel waar ook een zwembad is.
  Uw afscheid van de safari crew was maar kort, want op dag 10 gaat u met hen in alle vroegte naar het Centraal Kahalari Game Reserve waar ook weer twee dagen bush camp wordt gemaakt en u met game drives een gedeelte van het park verkent en diverse soorten dieren zullen ontdekken.

  Daarna gaat u weer terug naar Maun, om een paar dagen te relaxen bij Sedia en een rondvlucht te maken boven de Okavango Delta (1 uur).
  Een transfer brengt u op de gewenste tijd op de vertrek dag naar Maun Airport voor uw terugvlucht.

  Waarom deze reis boeken?!

  • Unieke Bushcamps
  • Hoogtepunt: Okavango Delta
  • Hoogtepunt: Victoria Falls
  photo

  Dag 1,Johannesburg (Zuid-Afrika)

  U komt vanuit Johannesburg aan bij de O.R. Tambo International Airport, waar een transfer vanuit de accommodatie op u wacht en u naar uw accommodatie brengt.
  photo

  Dag 2,Victoria Falls (Zimbabwe) | 'A Zambezi River Lodge

  U wordt teruggebracht naar het vliegveld en vliegt in ongeveer 1,5 uur naar Victoria Falls in Zimbabwe. Een transfer van de accommodatie wacht u op, u checkt in bij de lodge en gaat dan naar "The Smoke That Thunders": The Victoria Falls! Livingstone beschreef het als volgt: "It had never been seen before by European eyes; but scenes so lovely must have been gazed upon by angels in their flight." Ondertussen hebben veel Europese ogen het wonder gezien, maar toch heeft ze niets van haar schoonheid verloren.
  photo

  Dag 3,Kasane | Waterlilly Lodge

  Met een transfer wordt u 's ochtends naar Botswana gebracht en checkt u in bij Waterlilly Lodge. 's Middags staat er een privé-boottocht op de Chobe-rivier op het programma. Dit is een geweldige kans om het vele wild te bekijken dat langs en in de rivier leeft. Kuddes olifanten komen zwemmen, spelen, wassen en drinken. Temidden van nijlpaarden, krokodillen, grote kuddes buffels en andere geitensoorten; in combinatie met de grote verscheidenheid aan vogels is dit een onvergetelijke kennismaking met het wild van Botswana!
  photo

  Dag 4,Chobe National Park | Ihaha BOGA bushcamp

  Onze gids met zijn team (veldassistent & kok) neemt u vroeg in de ochtend mee voor een gamedrive door het rivierdeel van het Chobe National Park. Hier, langs de rivier, bij het idyllische Ihaha, is voor u uw eerste privé bushcamp opgezet en van daaruit maakt u in de middag ook een gamedrive door het park. Chobe staat bekend om het vele wild en vooral de grote olifantenpopulaties - kuddes van soms meer dan 80 dieren bezoeken de rivier in de middag. Tijdens het bushcamp word u verwend door het team, 3 maaltijden per dag, snacks en een heerlijk 3-gangen diner!
  photo

  Dag 5,Chobe National Park | Savuti BOGA Bushcamp

  We verlaten het watergedeelte van Chobe en dalen af naar het zuiden om te kamperen in de Savuti-moerassen. Dit gebied is meer een Afrikaanse savanne zoals men uit de films kent. Hier trekken kuddes olifanten, buffels en zebra's, jagen leeuwen en groepen wilde honden. Kortom: enorm veel wild!
  photo

  Dag 6, 7 & 8,Moremi Game Reserve | Khwai River BOGA bushcamp

  Na nog een gamedrive in de Savuti, gaan we nog verder naar het zuiden en bereiken we het Moremi Game Reserve. Dit park is het meest gevarieerde wildpark van Zuidelijk Afrika en een bushcamp te midden van al deze dieren is onvergetelijk. We gebruiken zowel Khwai River als Third Bridge gebied om de BOGA-kampen op te zetten en vandaar safaritochten te maken.
  photo

  Dag 9,Maun | Sedia Hotel

  Na een laatste gamedrive in het gebied wordt het kamp opgebroken en verlaten we Moremi via de South Gate. Na goed 2 uur rijden bereiken we de bewoonde wereld weer en wordt u afgezet bij uw accommodatie in Maun. Gewoon een normaal bed en een douche - waar u uw batterijen weer kunt opladen voor het volgende avontuur: de Central Kalahari.
  photo

  Dag 10 & 11,Central Kalahari Game Reserve | Deception Pan BOGA bushcamp

  We verlaten Maun vroeg en rijden naar de Kalahari woestijn en rijden ongeveer 4 uur naar de ingang van het park. De Kahalari is een semi-woestijn en heeft een prachtig landschap met een ongerept Afrikaans wildlife. In Deception Pan blijft het water het langst, en dit kan prachtige vegetatie bieden in de maanden mei. We maken safaritochten in het gebied, op zoek naar jachtluipaarden, zwartkop leeuwen, oryx, honing dassen en luipaarden. Kortom: een fantastisch gebied voor het zien van wild!
  photo

  Dag 12,Maun | Sedia Hotel

  Na de laatste safari breken we het kamp op en keren terug naar Maun voor een laatste nacht in Botswana. De volgende ochtend maakt u nog een vlucht over de Okavango Delta en keer u terug naar Johannesburg om uw thuisvlucht te aanvaarden

  Extra Informatie

  • Van(af) : 01 mei, 2023
  • Tot : 03 november, 2023
  • Reisduur : 14 dagen
  • Aantal personen : 2 >
  • Kinderen : vanaf 10 jaar
  • Beschikbaarheid : informeer!
  • Prijs : € 4.095,- (bij 2p, excl. tickets)
  • Bestemming : Botswana

  Hulp nodig ?!

  Wilt u meer informatie over deze reis of wilt u boekingen bespreken of wijzigingen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

  +31 10 340 0 340

  info@bushcalls.com

  Aanbevolen Reizen

  15 dagen Start From € 6.995,- (bij 2p, excl. tickets)

  15-dagen Botswana met kinderen

  Boeking Informatie

  28 dagen Start From € 4.845,- (bij 4p, excl. tickets)

  Namibië & Botswana: gouden combinatie!

  Boeking Informatie

  18 dagen Start From € 7.875,- (bij 2p, excl. tickets)

  Botswana: afwisselend self drive & luxe privé safari

  Boeking Informatie

  10 dagen Start From € 3.885,- pp. (bij 2p, excl.tickets)

  Botswana Wildlife: luxe privé safari reis

  Boeking Informatie

  14 dagen Start From € 4.095,- (bij 2p, excl. tickets)

  Victoria Falls, dan naar de beste plekken voor Botswana Wildlife

  Boeking Informatie

  Botswana Office

  Bush Calls Safaris (PTY) Ltd.
  P.O. BOX 1075
  Maun
  BOTSWANA

  Phone: +267 72 535 121

  Botswana Tourism Enterprise
  License nr.: 00000449A

   

  Boekingen & Reserveringen

  Bezoekadres:
  Rotterdam
  NEDERLAND

  Telefoon: 010 – 340 0 340

  GGTO Deelnemer nr. 1365
  Kamer van Koophandel 2729 4061